Daoussi ja Uronen MP:n alakertaan

Uusia pelaajasopimuksia on luvassa vielä ennen lauantain Suomen cupin peliä MyPaa vastaan.

Juha Leskinen

Maalivahti Jonne Uronen ja Yassin Daoussi (29) vakuuttivat treenipeleissä ja saivat sopimukset MP:n kanssa
Maalivahti Jonne Uronen ja Yassin Daoussi (29) vakuuttivat treenipeleissä ja saivat sopimukset MP:n kanssa

Tulevana lauantaina jalkapallon Suomen Cupin ottelut MyPaa vastaan aloittava Mikkelin Palloilijat on tehnyt kaksi pelaajasopimusta. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät puolustaja Yassin Daoussi Nurmijärven Jalkapalloseurasta ja maalivahti Jonne Uronen Mikkelin Pallo-Kissoista. Kumpaisenkin sopimus kattaa alkavan kauden.

Joukkuetta täydennetään vielä ennen lauantaita. Nyt koossa on 20 pelaajasopimusta.

Yassin Daoussi,19, on periksiantamaton ja aggressiivinen puolustaja, joka tykkää nousta tukemaan hyökkäyksiä. Nuoresta iästä huolimatta hän on jo kolmen edellisen kauden aikana pelannut 49 Kakkosen ottelua tehden niissä kolme maalia.

NJS:n lisäksi Daoussi on edustanut KoPSea, PKKU:ta ja KäPaa.

Daoussi pelasi täydet minuutit MP:n alakerrassa harjoituspeleissä KuPSia ja FC Lahtea vastaan.

– Haluan olla isossa roolissa ja auttaa joukkuetta kaikin mahdollisin tavoin niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä, kertoo Daoussi MP:n tiedotteessa.

Yassin on hyvä lukemaan peliä sekä tukemaan hyökkäyksiä. — Juha Pasoja

Uronen kirittää Ndjockia

Viime kaudella Pallo-Kissojen maalilla 17 peliä pelannut Jonne Uronen, 24 palaa takaisin MP:n riveihin vuoden tauon jälkeen. Uronen on harjoitellut marraskuusta lähtien MP:n mukana ja pelannut kaikki kolme harjoitusottelua MP:n maalilla.

Urosen aiemmat seurat ovat MP:n ja MiPK:n lisäksi KuPS, SC KuFu-98, SavU ja RiPa.

– Kesään on vielä pitkä aika. Pyrin kuitenkin kovalla työnteolla ja hyvillä otteilla vakuuttamaan valmennuksen. Henkilökohtaiset tavoitteet on pelata isoja minuutteja, sanoo Uronen.

MP:n päävalmentaja Juha Pasoja on ollut todella tyytyväinen sekä Daoussin että Urosen otteisiin harjoituksissa ja otteluissa.

– Yassin on hyvä lukemaan peliä sekä tukemaan hyökkäyksiä.

– Jonnen otteet ovat ollut hyviä niin harjoituksissa kuin peleissäkin, joten oli tärkeää saada Sammylle (Ndjock) kirittäjä.