Jukurit A nousi voittoon kotihallissaan — TPS kaatui päätöserän maaleilla

Saku Forsblom iski uransa ensimmäisen maalin A-nuorten SM-liigassa.

ukurien A-nuoret avasi voittotilinsä nuorten SM-liigan alemmassa jatkosarjassa. Jatkosarjan kahdella voitolla aloittanut Turun Palloseura kaatui Mikkelissä maalein 5—3 (1—0, 1—1, 3—2).

Jukurit käväisi kahden maalin johdossa Jani Nurkkalan ja Ali Liikasen maaleilla, mutta TPS ennätti nousta johtoon päätöserässä. Uransa ensimmäisen A-nuorten liigamaalin tehnyt Saku Forsblom kuitenkin tasoitti pelin, kun pelikello näytti aikaa 52.11.

— Saimme Sakun tasoituksesta hyvän hengen päälle. Paikkoja maaleihin oli tasaisesti läpi pelin, kertasi valmentaja Marko Kauppinen.

Tehot 1+2 tehnyt Forsblom oli mukana myös voittomaalissa, jonka viimeisteli Jokipojista Jukureihin siirtynyt Ville Sivonen. Sivonen pääsi läpiajoon ja laittoi kiekon kylmänviileästi maaliin ajassa 58.42. Santeri Venäläinen viimeisteli loppuluvut tyhjiin.

— Hyvä peli pelattiin tänään. Kaveri pääsi karkaamaan johtoon, mutta hyvin pojat käänsivät ottelun, Kauppinen kiitteli.

Jukurien maalivahti Benjamin Kallio torjui 30 laukausta. A-nuorten liigavauhtia on tarjolla seuraavaksi Mikkelissä jo heti lauantaina, kun Jukurit ja Vaasan Sport kohtaavat kello 16.