Saimaa-stadiumi vihittiin käyttöön — Monitoimiareenan avajaisia vietettiin keskiviikkona

Mikkelin Kalevankankaalla sijaitseva Saimaa-stadiumi on nyt vihitty käyttöön. Tiloihin on mahdollista tutustua lauantaina.

Mari Koukkula

Saimaa-stadiumin avajaisia vietettiin keskiviikkona juhlavasti.
Saimaa-stadiumin avajaisia vietettiin keskiviikkona juhlavasti.

Mikkelin Kalevankankaalla sijaitseva Saimaa-stadiumi on nyt vihitty käyttöön. Mikkelin Kalevankankaalla sijaitsevan monitoimiareenan avajaisissa juhlapuheen piti opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok.).

— Vaikka kyseessä on liikuntaympäristö, monitoimitilalla on paikkansa myös oppimis- ja testausympäristönä. Terveyteen ja hyvinvoinnin digitaalisiin sovelluksiin liittyvän tutkimus- ja kehittämistoiminnan on luvattu laajenevan Saimaa Stadiumin myötä merkittävästi, opetusministeri Grahn-Laasonen sanoi tiedotteen mukaan.

Mari Koukkula

Saimaa-stadiumin avajaisiin oli kutsuttu lähes 600 kutsuvierasta.

Lauantaina 17. maaliskuuta hallissa vietetään avoimien ovien päivää, jossa kaupunkilaiset pääsevät tutustumaan tiloihin ja testaamaan sen laitteita ja välineitä.

Monitoimihallin omistavat Mikkelin kaupunki, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk ja Suomen nuoriso-opisto.

Mari Koukkula

Juttua täydennetty kello 19.39: Lisätty opetusministerin puoluekanta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.