Jyväskylästä Mikkeliin muuttanut Aatu Manninen teki sopimuksen MP:n kanssa — ”Tavoitteenani on auttaa joukkuetta saavuttamaan sarjanousu”

Koko aikaisemman uransa Jyväskylän JJK:ta edustanut Manninen on pelannut Veikkausliigassa ja Ykkösessä.

Jyväskylästä Mikkeliin muuttanut Aatu Manninen teki sopimuksen MP:n kanssa — ”Tavoitteenani on auttaa joukkuetta saavuttamaan sarjanousu”

Mikkelin Palloilijat saa lauantain otteluun riveihinsä uuden pelaajan, kun jyväskyläläisessä JJK:ssa koko uransa pelannut Aatu Manninen solmi pelaajasopimuksen MP:n kanssa.

1+1-vuoden sopimuksen tehnyt Manninen on edustuskelpoinen lauantaina pelattavassa MP.n 90-vuotisjuhlaottelussa Lahden Reipasta vastaan.

Manninen aloitti opiskelut Mikkelissä. Hän tulee hyvillä mieliin sekä uuteen seuraan että kaupunkiin.

— Talvella olimme jo yhteyksissä, mutta silloin omalta osalta siirto ei ollut vielä mahdollinen, mutta nyt opiskelupaikan johdosta saatiin hommat kuntoon.

Keskikentällä moneen taipuva 23-vuotias Manninen pelasi 13 ottelua Veikkausliigassa vuonna 2017. Viime kaudella hän pelasi Ykkösessä 24 ottelua.

Manninen teki tällä kaudella JJK:n riveissä kaksi maalia 13 ottelussa.

Tavoitteena sarjanousu

Manninen on kuullut paljon hyvää MP:n kehittävästä ympäristöstä. Pelipaikoista on kova kilpailu, joka auttaa menemään askeleen eteenpäin, hän sanoo.

— Tavoitteet loppukauteen ovat selvät: sarjanousu ja omalla tekemisellä auttaa joukkuetta saavuttamaan se, kertoo Manninen.

Päävalmentaja Janne Wilkman vastaanottaa uuden pelaajan mielellään.

— Aatu aloitti opiskelun Mikkelissä ja nykyisin on harvinaista, että tällaisia tämän tason pelaajia putoaa meille tänne Mikkeliin opiskelemaan ja sitä kautta jalkapalloon.

Scouttaamme jatkuvasti lähialueilta pelitapaamme soveltuvia pelaajia ja hän on yksi niistä, jotka ovat herättäneet meissä kiinnostusta jo aiemmin. Hienoa, että saimme hänet tänne Mikkeliin nyt opintopolun kautta.

Luetuimmat