Kolme minuuttia ja kolme maalia

MP nousi maalin tappioasemasta kahden maalin voittoon.

Jaakko Avikainen

MP:n Antti Voutilainen ja Antti-Pekka Kesonen pitävät FC Futuran Luigi Marianin kurissa Mikkelin urheilupuistossa.

MP teki kolmessa minuutissa kolme maalia ja käänsi 0—1-tappioaseman 3—1 (0—1) voitokseen jalkapallon Kakkosen A-lohkossa FC Futuraa vastaan.
MP:lle voitto oli toinen kotikentällä ja kun sarjajohtaja Gnistan hävisi oman pelinsä FC Lahti Akatemialle nousi MP kahden pisteen päähän sarjakärjestä.
MP:n voiton takuumies oli Antti Voutilainen, joka viimeisteli MP:n tasoitusmaalin 77. minuutilla ja vapautti Joona Tapanin maalintekoon 78. minuutilla. Voutilaisen ansiosta MP palasi voittokantaan tappion ja tasapelin jälkeen.
Lahdesta vasta maanantaina MP.n edustusmiehistöön tullut Tapani pääsi toiselle puoliajalla ja pienen totuttelun jälkeen pääsi hyvin peliin mukaan. Maalinsa lisäksi hän järjesti pelin viimeisillä hetkillä maalitilanteen Iikka Häkkiselle, mutta hyvin rakennettu tilanne valui hukkaan huonon viimeistelyn takia.
MP:n päävalmentaja Ilkka Mäkelä oli tyytyväinen Tapanin otteisiin.
— Taisi olla hänelle ensimmäinen miesten peli. Lahdessa hän on pelannut vain junioreissa. Tapani oli hyvin hyökkäyksissä mukana ja järjesti hienon maalipaikan, Mäkelä kiitteli.
MP:n kolmannen osuman viimeisteli Juuso Liukkonen, jolla oli jo ennen maalia pari hyvää tekopaikkaa.
— Tilanteet tulivat hänen huonommalle jalalle (vasen), Mäkelä kommentoi hukattuja tilanteita.
— Myös Antti (Voutilainen) onnistui kolmannella kerralla.
MP:n pelit jatkuvat sunnuntaina kotipelillä Kultsu FC:tä vastaan, joka nousi tiistain kierroksen jälkeen sarjakolmoseksi FC Futuran paikalle.

Antero Penttinen