MP hankki keskikentälleen vahvistusta: Irlantilainen Shane McFaul vahvistaa joukkuetta loppukauden

MP:n tiedotteen mukaan McFaul on kokenut pelimies, joka on pelannut urallaan eri puolilla maailmaa. Suomessa hän on pelannut aikaisemmin Veikkausliigassa Hakassa ja KTP:ssä.

Mikkelin Palloilijat

Shane McFaul on saapunut jo Mikkeliin ja odottaa innolla pelejä.
Shane McFaul on saapunut jo Mikkeliin ja odottaa innolla pelejä.

Mikkelin Palloilijat on allekirjoittanut loppukauden kestävän pelaajasopimuksen irlantilaisen keskikenttäpelaajan Shane McFaulin, 32, kanssa. McFaul pelaa ensimmäistä kertaa MP:n paidassa sunnuntaina, kun MP kohtaa Urskissa JIPO:n Joensuusta.

MP:n tiedotteen mukaan McFaul on kokenut pelimies, joka on pelannut urallaan eri puolilla maailmaa. Suomessa hän on pelannut aikaisemmin Veikkausliigaa Hakassa ja KTP:ssä. 

McFaul on saapunut jo Mikkeliin ja odottaa innolla pelejä.

— Minulla on hienoja kokemuksia aikaisemmin Suomesta ja mahtava olla taas täällä. Olen kuullut paljon seurasta ja kaupungista ystävältäni Lucas dos Santokselta. On mahtavaa, että saan pelata hänen kanssaan samassa joukkueessa, McFaul sanoo.

Viimeksi McFaul on pelannut DSK Shivajians -joukkueessa Intiassa ja Atlantic City FC -joukkuessa Yhdysvalloissa.

— Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta päästä taas pelaamaan Intiassa ja Amerikassa kohtaamieni vaikeuksien jälkeen sekä perheessäni tapahtuneiden läheisteni poismenojen johdosta, McFaul kertoo tiedotteessa.

Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen, kun sai joukkueeseensa todella kokeneen keskikenttäpelaajan.

— Shane on kokenut pelaaja ja tälle tasolle kovan luokan pelimies. Haimme joukkueeseen lisää kokemusta ja sitä tulemme tämän hankinnan kautta saamaan. Katsotaan saammeko pidettyä hänet täällä myös tuleville kausille.

MP on tällä hetkellä jalkapallon Kakkosen A-lohkossa kolmannella sijalla.

Kommentoidut