Hatsina voitti maali-ilottelun maalilla

PoNoVon kakkosjoukkue ja Hatsina järjestivät varsinaisen maali-ilottelun perjantai-iltana salibandyn miesten 2. divisioonassa. Imatralla pelatussa ottelussa tehtiin kaikkiaan 19 maalia mikkeliläisten ollessa 10–9 (3–0, 6–5, 1–4) parempia.

– Jos tästä pelistä jotain positiivista hakee, niin se on kolme pistettä ja se, että olemme edelleen mukana tässä sarjassa, kertoi Hatsinan pelaaja-valmentaja Jari-Pekka Tiusanen.

Hatsinan sijoitus Kaakon lohkossa on nyt kuudes, kun kierroksia on pelattu 15. Jatkopeleihin selviytyy neljä parasta suoraan ja viides karsintojen kautta.

Hatsinalla vahva alku

Pelissä Hatsina näytti menevän menojaan jo avauserän alussa, jossa se hankkiutui 3–0 reilussa viidessä minuutissa Simo Virosen, Nestori Paldaniuksen ja Niko Vilenin maaleilla.

Peli sai kuitenkin aivan toisenlaisen käänteen, kun PoNoVo iski puolestaan toisen erän alkuun neljä maalia viiteen minuuttiin ja siirtyi 4–3 -johtoon.

Tästä taas Hatsina intoutui maalintekoon ja rokotti PoNoVoa kuudella maalilla kymmeneen minuuttiin. Osumista vastasivat Paldanius, Nestori Kuusisto, Väinö Pulkkinen (2), Arttu Haapala ja Miika Himanen.

Kolmanteen erään lähdettiin lukemissa 9–5 kotijoukkueen kavennettua maalilla.

Päätöserässä PoNoVo laittoi sitten vielä Hatsinan tiukoille ja tuli lopulta maalin päähän. Hatsinan erän ainoasta maalista vastasi Paldanius.

– Peli aaltoili. Alussa keskityimme olennaiseen, mutta sitten kaikki lähti laukalle. Sitten taas saatiin pelistä kiinni, mutta loppuun asti emme malttaneet pelata, harmitteli Tiusanen.

Joukkueensa parhaimmistoon Tiusanen nosti Miika Pylkkäsen, joka tälläkin kertaa hoiti ruutunsa moitteettomasti.

Seuraavaksi Hatsina pelaa ensi viikon perjantaina, jolloin sarjanelonen SB Heinola saapuu Mikkeliin.

– Ottelut kovenevat. Tämän tyyppinen ei riitä mihinkään. Onneksi tässä on viikko aikaa laittaa asiat kuntoon, sanoi Tiusanen.