Sani Tahir Pallo-Kissojen keskikentälle

Jalkapallon Kakkosessa pelaava Mikkelin Pallo-Kissat vahvistuu loppukaudeksi nigerialaisella Sani Tahirilla, 24. Keskikenttäpelaajalla on kokemusta myös Nigerian alle 20-vuotiaiden maajoukkueesta.
— Tahir on ollut aikaisemmin harjoittelemassa ja koeajalla Eskilstunassa, samassa seurassa kuin Gerald Ben. Kontakti on olemassa sitä kautta, MiPK:n toiminnanjohtaja Kimmo Aholainen kertoo.
Tahirin edellinen seura on Tanskan FC Sydvest. Päävalmentaja Janne Moilanen kaavailee Tahiria keskikentän pohjalle. Vahvistuksia odotettiin loppuun asti Veikkausliigan JJK:sta, mutta jyväskyläläiset perääntyivät yhteistyöstä.
— Keskikentän pohjalla on joutunut pelaamaan pelaajia, joita ei välttämättä ole paikalle alunperin suunniteltu. Uskon, että Tahir on viimeinen puuttuva palanen joukkeessa, jolla lähdemme loppukauteen, toteaa Moilanen.

Jukka Laitinen

Jukka Laitinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.