MP jäi nollille Järvenpäässä ja ajautui putoajan paikalle — "Tänään ei vaan saatu peliä käyntiin"

MP on saanut edellisestä seitsemästä ottelusta vain kaksi sarjapistettä.

Jaakko Avikainen

MP:llä on edessään kova taistelu Kakkosen sarjapaikasta.

Järvenpään Palloseuran Hedi Khayatin osuma pelin 61. minuutilla riitti ratkaisemaan uusimaalaisille voiton Mikkelin Palloilijoista. Järvenpään Urheilupuiston loppulukemat 1—0 (0—0) ja FC Kiffenin voitto vantaalaisesta Legirus Interistä tietävät sitä, että MP on Kakkosen A-lohkossa ensimmäisen putoajan paikalla.

— Tänään oli maalin peli. Kentällä oli tasaiset joukkueet ja maalipaikkoja oli vähän. Emme me saaneet tänään missään vaiheessa peliä kunnolla käyntiin, vaan peli meni pitkän pallon pelaamiseksi, kertoi MP:n päävalmentaja Janne Loukiainen.

— Lopussa saatiin näennäinen painostus aikaan, mutta se avasi vastustajalle paikkoja vastaiskuihin, Loukiainen jatkoi.

MP:n edellisestä voitosta tulee pian kuluneeksi kaksi kuukautta. Sen Siniset otti Mikkelin paikallisottelussa Pallo-Kissoja vastaan. Jos keskiviikkoista cup-voittoa Vitosen AFC Keltikistä ei oteta lukuun, on MP tuon jälkeen pystynyt vain kahteen tasapeliin. Tappioita on tullut viisi.

— Pallollinen pelaamisemme on huonoa. Menetämme usein pallon paineen alla ja joudumme juoksemaan perässä, pohti Loukiainen.

MP:n pelit jatkuvat jo keskiviikkona, kun poikkeuksellisesti Ristiinassa pelattavassa ottelussa MP kohtaa sarjakakkosen Klubi 04:n.

— Ei tässä itkemään auta ruveta. Jokaisen on löydettävä pelaamisen ilo. Voittoja on alettava tulla pian, Loukainen pohti.

MP:n puheenjohtaja Jarmo Vuorisen mukaan seura on aktiivisena siirtomarkkinoilla. Uusia pelaajia etsitään koko ajan.

— Emme ole olleet tässä tilanteessa toimettomana. Etsintä on käynnissä, mutta nimiä ei voi mainita, Vuorinen sanoo.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.