Alku oli hankala, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua

Hatsina kuritti Kouvolan Susia salibandyn 2. divisioonassa.

Vesa Vuorela

Mikko Ikonen teki kuusi maalia ja syötti yhden. Susien Valtteri Raivio on jälleen voimaton.

Hatsina teki tylyt numerot taululle salibandyn miesten 2. divisioonassa, kun se kohtasi Kouvolan Sudet Mikkelin Sport Forumilla.
Kotijoukkue käynnisteli konettaan ensimmäisen erän, mutta vauhtiin päästyään mikkeliläiset kurittivat vieraitaan 20—4 (2—2, 8—1, 10—1).
Mikkeliläisistä parhaiten maalikarkeloissa viihtyi Mikko Ikonen, joka iski pallon kuusi kertaa kouvolalaisten maaliin. Ikosen tehot sunnuntaina olivat mukavat 6+1.
Ottelun alku oli kaikkea muuta kuin lupaava mikkeliläisille. Petri Pöntisen ja Antti Punkkisen maaleilla Sudet johti peliä kahdella maalilla ennen kuin kotijoukkue pääsi maalin makuun.
— En tiedä yllättikö vastustaja meidät sillä että tuli niin aktiivisesti päälle. Me olimme huolimattomia pallon kanssa, Hatsinan valmentaja Jari-Pekka Tiusanen kuittasi avauserän.
Ottelu kääntyi Hatsinalle toisessa erässä, kun kotijoukkue iski viisi maalia vajaassa viidessä minuutissa.
— Toisen erän ensimmäinen kymmenminuuttinen oli meiltä parasta pelaamista, Tiusanen sanoi.
Tiusasen mukaan nopeat maalit erän alussa ratkaisivat pelin.
— Olen siihen tyytyväinen, että jalkaa ei otettu pois kaasulta, vaikka ero kasvoi vaan nälkä säilyi loppuun asti. Tyytyväinen olen myös ylivoimapeliimme.

Antero Penttinen

Antero Penttinen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.