Jukurit käynnistää hyväntekeväisyyskampanjan joukkueen 50-vuotissynttäreiden johdosta

Tiistaina Mikkelin keskussairaalassa syntyvät lapset saavat jokainen oman lahjan Jukurien juhlapäivän kunniaksi.

Vesa Vuorela

Jukurit täyttää tiistaina 50 vuotta. Tammikuussa otetussa kuvassa tuulettavat Aleksandr Jakovenko ja Vadim Pereskokov.
Jukurit täyttää tiistaina 50 vuotta. Tammikuussa otetussa kuvassa tuulettavat Aleksandr Jakovenko ja Vadim Pereskokov.

Mikkelin Jukurit käynnistää tiistaina hyväntekeväisyyskampanjan. Tiistaina tulee kuluneeksi tasan 50 vuotta siitä, kun joukkue perustettiin.

Kampanja on nimeltään 50 hyvää tekoa, ja kaikki halukkaat voivat ehdottaa hyviä tekoja Jukurien tehtäväksi, kerrotaan seuran tiedotteessa. Teko voi olla suuri tai pieni. Jukurien pelaajat voivat esimerkiksi hakata halkoja iäkkäille läheisille, ulkoiluttaa koiraa tai mennä peliseuraksi lapselle.

Hyviä tekoja voi ehdottaa Jukurien nettisivuilla. Hyviä tekoja tehdään koko tulevan juhlakauden ajan alkaen ensi syksystä aina kevääseen 2021 saakka.

– Mikkelin seudun ihmiset, yhteisöt ja yritykset ovat tukeneet meitä viiden vuosikymmenen aikana, joten haluamme antaa siitä kaikesta hyvästä mahdollisimman paljon myös takaisin ja kiertoon eteenpäin hyvänä mielenä, kertoo Jukurien markkinointi- ja tapahtumavastaava Kristiina Tiippana seuran tiedotteessa.

Kampanjan ensimmäinen hyvä teko tapahtuu tiistaina, jolloin kaikki Mikkelin keskussairaalassa päivän aikana syntyvät vauvat saavat oman lahjan. Lisäksi vauvojen vanhemmat kutsutaan tulevalla kaudella Jukurien kotiotteluun vip-vieraiksi.

Virallisesti Jukurit juhlii syntymäpäiviään 3.10. pelattavassa Jukurit–JYP-ottelussa.