MP jatkaa joukkueen rakentamista — Topi Keskinen ja Eero Ylönen tekivät pitkät kolmen vuoden sopimukset

Päävalmentaja Juha Pasoja lupaa nuorille peliaikaa tulevalla kaudella, jos kehitys jatkuu toivotunlaisena.

MP

Eero Ylönen ja Topi Keskinen lähtevät hakemaan peliaikaa Juha Pasojan valmentamasta MP:n edustusjoukkueesta.
Eero Ylönen ja Topi Keskinen lähtevät hakemaan peliaikaa Juha Pasojan valmentamasta MP:n edustusjoukkueesta.

Jalkapallon Ykkösessä ensi kaudella pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa joukkueen rakentamista, kun lupaavien omien junioreiden Topi Keskisen ja Eero Ylösen kanssa on tehty pitkät kolmen vuoden pelaajasopimukset. Nyt MP:llä on kasassa 16 pelaajasopimusta.

Keskikenttäpelaaja Keskinen, 16 teki viime kaudella jo debyyttinsä Kakkosessa, kun hän pelasi nousukarsintasarjan ottelussa JäPS:iä vastaan parisen kymmentä minuuttia ja oli lähellä maalintekoa. Kovia harppauksia kehityksessä viime kaudella ottanut Keskinen on innoissaan pitkästä sopimuksesta.

— Viime kausi oli todella pitkä, mutta onnistunut ja kehitystä tapahtui todella paljon. Vältyin myös loukkaantumisilta pieniä kolhuja lukuun ottamatta. Oli hienoa tehdä debyytti edustusjoukkueessa ja sain jo hieman tuntumaa miesten peleistä harjoitusten lisäksi, ja se toi myös paljon motivaatiota, kertoo Keskinen MP:n tiedotteessa.

Lupaavia nuoria pelaajia

Hyökkääjänä pelaava Ylönen, 16 pelasi kesällä 2018 kaksi maaottelua U16 -maajoukkueessa Ruotsia vastaan. Kakkosen debyytti Ylöseltä jäi vielä tekemättä, mutta Suomen Cupissa hän pelasi viime kaudella molemmissa otteluissa. Nyt hän odottaa kovasti uuden kauden alkua.

— Viime kausi alkoi hyvin heti tammikuussa, kun pääsin edustuksen mukaan ensimmäistä kertaa Suomen Cupin peleihin. Kausi eteni ihan hyvin elokuuhun, jolloin tuli loukkaantuminen, joka vei reilun kuukauden tauolle ja loppukausi loukkaantumisen jälkeen oli sitten rikkonainen.

— Pojat ovat lupaavia nuoria pelaajia, joilla on kyllä potentiaalia olemassa. He ovat taitavia ja rohkeita pallon kanssa sekä liikkuvat oikea-aikaisesti kentällä. Uskoisin, että molemmat tulevat saamaan peliaikaa edustuksessa tulevalla kaudella, jos kehitys vaan jatkuu toivotunlaisena, sanoo MP:n päävalmentaja Juha Pasoja.