SavU Ri-Paa edellä toisessakin Kolmosen derbyssä — "Kaksi nopeaa maalia avasi peliä"

Kapea miehistö Ri-Pan huolenaiheena.

Taru Hokkanen

SavU ja Tomi Ukkonen olivat neljä maalia Ri-Paa ja Matias Kyttää edellä.
SavU ja Tomi Ukkonen olivat neljä maalia Ri-Paa ja Matias Kyttää edellä.

Savilahden Urheilijat oli etevämpi Kaakon Kolmosen toisessa paikallisväännössä. Rantakylässä pelatussa ottelussa Ristiinan Pallo jäi oranssipaitojen jalkoihin maalein 4—0 (3—0). SavU:n maalihanat avasi 11. minuutilla Tomi Ukkonen. Kun Paavo Paasonen iski 28. minuutilla toisen osuman ja Lauri Haahti osui kahta minuuttia myöhemmin kolmannen kerran ristiinalaismaaliin, oli ottelu selvä.

— Kaksi nopeaa maalia avasi peliä. Siinä vaiheessa tiesimme, ettei meillä ole tässä ottelussa enää hätää. Kaikkiaan ookoo peli. Kun nolla pidettiin, se on hyvä, SavU:n luotsi Timo Vehviläinen summasi.

Toisella jaksolla loppunumerot teki Miika Suhonen. Kapealla miehistöllä, muun muassa ilman Miikka Oinosta otteluun lähtenyt Ri-Pa jäi altavastaajaksi.

— Ei meillä ollut tässä pelissä mitään jakoa. Taitoero on, kuten tänään nähtiin, tällainen. Pelikokemuksen iso ero näkyy, kun vastassa on lohkon kokenein joukkue. Lähtökohta peliin oli jo huono, ja taistelutahtoa oli sekin, että pelaajat olivat mukana, Ri-Pan valmentaja Jukka Gråsten sanoi.

Ri-Pa pysyi sarjataulukossa putoamisviivan yläpuolella, mutta ero viimeisenä olevaan Haminan Pallo-Kissoihin on enää kaksi pistettä HaPK:n voiton jälkeen. SavU on seitsemän pistettä sarjakärki MyPan perässä, joskin ottelun vähemmän myllykoskelaisia pelanneena.

— Kaikki on auki. Jos vaan oma homma hoidetaan, niin täällä on syksyllä keskinäinen peli, Vehviläinen totesi.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.