Lukko vei harjoituspelin Mikkelissä: "Ei ollut mikään harjoituspeliläpsyttely"

Lukko oli Jukureita tehokkaampi perjantai-iltana.

Taru Hokkanen

Zach Budish oli yksi illan onnistujista.
Zach Budish oli yksi illan onnistujista.

Jukurit koki harjoituskauden toisen tappionsa perjantaina, kun Lukko naarasi voiton hyvällä viimeistelyllään maalein 2-4 (2-1, 0-2, 0-1).

Mikkelin Jukurit ei onnistunut hyvästä alustaan huolimatta selättämään Lukkoa kotikaukalossaan. Mikkeliläiset ehtivät karata jo 2-0-johtoon, kun Zach Budish ja Markku Flinck onnistuivat avauserässä maalinteossa.

Se ei kuitenkaan riittänyt.

Lukko pelasi ottelussa nälkäisesti, eikä mitään jaettu perjantaina ilmaiseksi, vaikka olikin kyse vain harjoitusottelusta. Lukko viimeistelikin Jukureiden puolustuspään virheistä rankalla kädellä, kun Joakim Hilding, Lauri Tukonen ja Arttu Ilomäki osuivat jokainen kertaalleen verkon perukoille. Raumalaisten viimeisen maalin iski Rony Ahonen tyhjään maaliin.

- Silleen ollaan iloisia, ettei ollut mikään harjoituspeliläpsyttely. Lukko halusi ottaa ensimmäisen voittonsa Jukureista ja nyt saikin sen, Jukureiden päävalmentaja Risto Dufva kommentoi.

Jukurien harjoituskausi jatkuu seuraavaksi leiriviikolla Saksassa viikolla 34.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.