Hatsinan naisille niukka avaushäviö

Hatsinan naiset avasivat salibandyn 1. divisioonakautensa tappiolla Sheriffsille, kun sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuva turkulaisjoukkue voitti vieraansa maalein 5—4 (0—2, 2—1, 3—1).
— Tosi hyvä peli nuorelta joukkueelta. Meillä oli mahdollisuudet voittaakin ottelu, kertoi Hatsinan valmentaja Pasi Pulkkinen.
— Kolmannessa erässä meillä oli 3–4 läpiajoa, joista olisimme voineet ratkaista pelin eduksemme, muisteli Pulkkinen tilannetta, kun taululla oli vielä lukemat 3–3.
Vastustaja ei sen sijaan erehtynyt, kun paikka tuli.
— He rankaisivat meitä selvistä virheistä, harmitteli Pulkkinen.
Hatsinan maalit viimeistelivät Salla Munukka, Henna Väänänen, Kaisla Hasanen ja Silva Jääskeläinen.
Tappiosta huolimatta Pulkkinen näki joukkueensa otteissa paljon hyvää.
— Nuoriso-osasto onnistui hyvin. Osalle heistä ottelu oli ensimmäinen divarissa. Kaisla (Hasanen) teki ensimmäisen maalinsakin.
Parhaana Hatsinasta palkittiin 1+1 tehot iskenyt Väänänen.
Viikonlopun toisessa ottelussaan Hatsina kohtaa tänään sunnuntaina Hukun Salossa. Huku avasi kautensa 6–2 -voitolla JoKasta.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.