MP hankki keskikentälleen Samuli Kaasalaisen — Joukkueella on nyt kasassa 12 pelaajasopimusta

Samuli Kaasalainen pelasi viime kaudella Kakkosen C-lohkossa iisalmelaisen PK-37:n paidassa.

Mikkelin Palloilijat

Samuli Kaasalainen tulee Mikkeliin ja MP: riveihin 1+1-vuotisella sopimuksella.
Samuli Kaasalainen tulee Mikkeliin ja MP: riveihin 1+1-vuotisella sopimuksella.

Mikkelin Palloilijat on tehnyt 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen keskikenttäpelaaja Samuli Kaasalaisen kanssa.

26-vuotias Kaasalainen pelasi viime kaudella Kakkosen C-lohkossa iisalmelaisen PK-37:n paidassa. Hän teki 16 ottelussa kolme maalia.

— Samuli vakuutti meidät testijaksolla aktiivisuudellaan ja työmoraalillaan. Arvostan laitapelaajalta rohkeutta haastaa yksi vastaan yksi -tilanteissa ja se ominaisuus välittyi hänestä heti ensimmäisestä tapahtumasta alkaen, sanoo MP:n päävalmentaja Janne Wilkman tiedotteessa.

Kaasalainen kertoo MP:n tiedotteessa, että muutama muukin seura oli kiinnostunut hänestä viime kauden jälkeen.

— Olen kuullut todella paljon hyvää MP:stä ja odotan innolla tulevaa kautta. Tavoitteena on viedä MP:tä kohti Ykköstä, mihin ehdottomasti tämä seura vähintään kuuluu, Kaasalainen sanoo.

MP:llä on nyt kasassa 12 pelaajasopimusta. Kaasalaisen lisäksi MP:ssa pelaavat ensi kaudella Vincent Bikana, Viljami Jurvanen, Tomi Janhunen, Leevi Leinonen, Matti Kohonen, Olli Kilpeläinen, Jiri Haikonen, Sammy Ndjock, Lucas dos Santos, Filipe Mello ja Niila Forsell. Wilkmanin mukaan lisää sopimuksia julkistetaan vielä ennen vuodenvaihdetta.

— Tammi- ja helmikuussa tulemme testaamaan vielä uusia pelaajia ja tavoitteenamme on, että joukkueemme on kasassa maaliskuuhun mennessä, Wilkman sanoo.