Olli-Pakka Vanhala ja Tiina Tarvonen tanssivat nauttien pronssille

Mikkelin Urheilutanssijoiden Olli-Pekka Vanhala ja Tiina Tarvonen aloittivat kilpailukauden sijoittumalla pronssille seniori 1 luokan vakiotanssissa lauantaina Vantaan GP-kisoissa.

— Lähdimme kilpailuun mukaan vain ja ainoastaan tanssimaan hyvin ja nauttimaan tanssimisesta. Ja me onnistuimme siinä, kertoi Tarvonen.

— Tanssi sujui koko päivän parilta hyvin vapautuneesti. Kallistukset olivat laajoja, taivutukset notkeita ja vauhtia oli sopivasti.

Viime kevät oli parille haasteellinen. He harjoittelivat paljon ja kisasivat kohtuullisesti, mutta menestys ei ollut kovin hyvää. Siksikin pronssi nyt miellytti kaksikkoa.

— Kesän aikana olemme treenanneet hieman vähemmän, keskittyneet tanssin liikkeen laatuun ja pyrkineet nauttimaan tanssimisesta, sanoi Tarvonen.

Vantaalla tuomaristo oli jälleen kerran varsin erimielinen finaaliparien sijoituksissa. Parit saivat sijoituksia niin voittajaksi kuin finaalin viimeiseksi.

— Mutta näin aina on, tuomaristo katsoo paria vain hetken aikaa, vertaa toisiin pareihin ja miten parit onnistuvat juuri sillä hetkellä näyttämään parasta tanssia, selvensi Vanhala tuomarityöskentelyä.

Seniori 1 luokan vakiotanssin voitti Vantaan Kilpatanssijoiden pari Harri Harjula–Sanna Kakko.