MP:llä maalijuhla Töölössä — Juuso Liukkonen kuritti Klubi 04:sta kahdella osumalla

MP jatkaa edelleen tappioitta Kakkosen A-lohkon kärjessä.

Vesa Vuorela

MP:n hyökkääjä Juuso Liukkonen heilutti kahdesti Klubi 04:n maaliverkkoa.
MP:n hyökkääjä Juuso Liukkonen heilutti kahdesti Klubi 04:n maaliverkkoa.

MP otti selkeän neljän maalin voiton Klubi 04:n vieraana ja jatkaa edelleen tappioitta Kakkosen lohkokärkenä. Suurta hätää mikkeliläisillä ei ottelussa ollut, mutta erityisesti ottelun alussa kotijoukkueella oli omat paikkansa erikoistilanteista.

Varsinkin MP:n ulkomaalaispelaajilla oli hieman vaikeuksia hyväksyä ottelun päätuomari Lina Lehtovaaran tarkkaa linjaa rikkeiden suhteen. MP puolusti kuitenkin rikkeistä seuranneet vastustajan useat erikoistilanteet hienosti ja piti maalinsa puhtaana.

— Vastustajalla on todella taitava ja hyvin liikkuva porukka, mutta hyvin ja kypsästi puolustettiin koko pelin ajan ja kun tehtiin neljä maalia, niin se on tietysti todella hyvä suoritus. Hyökkäys- ja puolustuspeli olivat molemmat todella vahvoja tänään, MP:n päävalmentaja Janne Wilkman summasi ottelua.

MP:n maalijuhlat saivat alkunsa, kun ensimmäistä maalia juhlittiin jo 3. minuutilla. Maalintekijänä kunnostautui Antti-Ville Räisänen kovalla ja matalalla laukauksellaan kulman jälkitilanteesta.

Jokainen peli on tässä sarjassa tosi haasteellinen ja pitää pystyä hyvin valmistautumaan siihen. — Janne Wilkman

Liukkosesta sankari

Ottelun sankariksi nousi kuitenkin avauskokoonpanoon nostettu Juuso Liukkonen, joka vastasi MP:n kahdesta seuraavasta maalista. Molemmat syntyivät hyvän syöttöpelin tuloksena. Lucas Dos Santos kaunisteli numeroita vielä lopussa maalillaan.

— Juuso Liukkonen on tehnyt pitkään ja kovasti hommia ja nyt se palkinto tuli. Se osoittaa sen, että kun jaksaa tehdä hommia joka viikko ja joka päivä, niin kyllä se sieltä rupeaa onnistumaan jossain vaiheessa, Wilkman totesi.

Ensi lauantaina MP pelaa Kouvolassa Susia vastaan.

— Jokainen peli on tässä sarjassa tosi haasteellinen ja pitää pystyä hyvin valmistautumaan siihen. Omalla tavallaan haasteellinen vastus on seuraavallakin kierroksella, mutta töitä lähdetään tekemään taas, Wilkman kommentoi.

Näin pelattiin

Maalit: 3. Antti-Ville Räisänen 0—1, 26. Juuso Liukkonen 0—2, 60. Liukkonen 0—3, 83. Lucas dos Santos 0—4.

MP:n Kokoonpano: Sammy Ndjock; Matti Kohonen, Vincent Bikana, Reetu Räsänen, Jiri Haikonen (v); Joonas Nissinen (Benno Hanslian), Antti-Ville Räisänen, Filipe Mello (v) (Juuso Tarvainen), Janne Kuhmonen; Lucas Dos Santos, Juuso Liukkonen.

Erotuomarit: Lina Lehtovaara (Martin Granström, Timo Eirola).

Yleisöä: 187.