Mika Roivas ja Juuso Kangaskorpi MP:n valmennusryhmään

Jalkapallon Kakkoseen valmistautuvan MP:n taustaryhmä on huoltajaa vaille valmis.

Mika Roivas palaa Mikkelin Palloilijoihin valmennustehtäviin.

Jalkapallon Kakkosen A-lohkossa ensi kaudella pelaava Mikkelin Palloilijat on täydentänyt valmennustaan kahdella tutulla kasvolla. Juuso Kangaskorpi ja Mika Roivas liittyvät päävalmentaja Ilkka Mäkelän valmennusryhmään.

– Ihan oppipojan roolissa tässä ollaan näissä valmennushommissa. Yritän tuoda hommaan jotain omaa mukaan ja ainakin henkiselle puolelle meikäläisellä on varmasti annettavaa, Roivas sanoo MP:n kotisivuilla.

Juuso Kangaskorpi palasi kasvattajaseuraansa vuonna 2009 ja johti pelaajavalmentajana MP:n samantien sarjanousuun Ykköseen. Kangaskorpi on toiminut lisäksi juniorivalmentajana. Mika Roivas myös harjoittelee joukkueen mukana, joten on mahdollista että viime kauden FC-84:n paidassa pelannut ja kaudet 2002-2014 MP:tä edustanut "Roba" nähdään myös pelikentillä.

– Hänelle joukkueen mukana harjoittelu antaa mahdollisuuden myös ohjeistaa pelaajia läheltä, tavoitteena entistä henkilökohtaisempi valmennusprosessi. Myös Juuson tietotaito tuo lisäarvoa erityisesti yksilöitten kehittämiseen joukkueen sisällä, päävalmentaja ja seuran toiminnanjohtaja Ilkka Mäkelä luonnehtii MP:n kotisivuilla.

MP:n taustaryhmä on huoltoa vaille valmis. Joukkueenjohtajana jatkaa Mika Korpela, lääkärinä Hannu Paajanen ja fysioterapeuttina Jussi-Pekka Peitola.

Ville Niskanen

Ville Niskanen