Mäntyharjun huippuravurin kisat jatkuvat sunnuntaina — Luottokuski lentää Ranch Kellyn luo Ranskaan

10-vuotiaan suomalaistamman ensimmäinen Ranskan lähtö päättyi 31 500 euron arvoiseen ylivoimavoittoon maailmanennätysajalla.

Risto Hämäläinen

Ohjastaja Hannu Torvinen ja Anne Luttinen juhlivat Mikkelissä St Michel -tammatähden voittoa heinäkuussa.

Mäntyharjulaisen amatöörivalmentajan Anne Luttisen omistama ja valmentama huippuravuri Ranch Kelly jatkaa Ranskan kiertuettaan sunnuntaina.

Suomen Hippos kertoo tiedotteessaan, että Ranch Kelly kilpailee Bordeaux’n raviradalla Grand Prix du Sud-Ouest –suurkilpailussa. Lähdön voittajan tili kasvaa 90 000 eurolla.

10-vuotiaan suomalaistamman ensimmäinen Ranskan lähtö päättyi 31 500 euron arvoiseen ylivoimavoittoon maailmanennätysajalla.

Bordeaux’ssa tammaa ohjastaa luottokuski Hannu Torvinen. Vastaansa suomalaisvaljakko saa muun muassa maailman parhaaksi ruunaksi kutsutun Aubrion Du Gersin.

Kymi Grand Prix’n Kouvolassa kesällä voittanut Aubrion Du Gers on ansainnut urallaan yli miljoonaa euroa.

"Hevonen oli niin hyvä viimeksi, että hyvillä mielin lähden lähtöä ajamaan"

— Viestittelen säännöllisesti Annen kanssa ja hän on kertonut kaiken menneen hyvin Ranch Kellyn kanssa edellisen lähdön jälkeen. Sunnuntaina on edellistä lähtöä kovempi vastus, mutta hevonen oli niin hyvä viimeksi, että hyvillä mielin lähden lähtöä ajamaan, Torvinen kertoo tiedotteessa.

Hän lentää Ranskaan lauantai-iltana.

Ranch Kelly ravaa kisassa sunnuntaina 14. lokakuuta Suomen aikaa noin klo 17.40.

Uusimmat uutiset