MP menettää ykkösmaalivahtinsa — Sammy Ndjock siirtyy pelaamaan Etelä-Afrikan pääsarjaan

Sammy Ndjock ja MP tekivät tammikuussa kaksivuotisen pelaajasopimuksen. Siirron myötä MP saa tiedotteen mukaan ”merkittävän korvauksen”.

Petri Lyytikinen

Sammy Ndjock on pelannut MP:n maalilla kaikki pelit tänä kesänä.
Sammy Ndjock on pelannut MP:n maalilla kaikki pelit tänä kesänä.

Mikkelin Palloilijat menettää ykkösmaalivahtinsa. MP:n maalilla kaikki Kakkosen ottelut alusta loppuun pelannut kamerunilainen Sammy Ndjock, 28, siirtyy Etelä-Afrikan pääsarjassa pelaavaan joukkueeseen monivuotisella sopimuksella.

Ndjock ja MP tekivät tammikuussa kaksivuotisen pelaajasopimuksen. Siirron myötä MP saa tiedotteen mukaan ”merkittävän korvauksen”. Ndjock on aikaisemmin pelannut Turkin Superliigassa ja NASL:ssä Yhdysvalloissa sekä ollut Kamerunin varamaalivahtina vuoden 2014 jalkapallon MM-kisoissa Brasiliassa.

Ndjock pelaa viimeisen kerran MP:n maalilla torstaina Keravalla, jossa MP kohtaa PKKU:n.

— Haluan kiittää faneja ja seuraa tästä mahdollisuudesta, minkä sain pelatessani täällä ja tutustuessani suomalaiseen jalkapalloon sekä tähän kauniiseen maahan. Nyt tuli vaan sellainen tarjous, mistä ei voinut kieltäytyä, Ndjock sanoo MP:n tiedotteessa.

MP:n päävalmentaja Janne Wilkman on harmissaan Ndjockin lähdöstä. Lähtö ei kuitenkaan varsinaisesti tullut valmennusjohdolle yllätyksenä.

— Tiedostimme tehdessämme sopimusta Sammyn kanssa, että hän tuskin tulee täällä koko sopimusaikaansa viettämään. Sammy sai mahdollisuuden päästä takaisin pelikuntoon kanssamme ja hänen siirtonsa taas antaa meille mahdollisuuden toimintamme kehittämisen, Wilkman sanoo.

Kommentoidut