Mikkelin Jukureille Vuoden maanpuolustusteko -tunnustuspalkinto — Palkinto luovutetaan tämän illan ottelussa, jonka Jukurit pelaa maastokuosissa

Jukurit saa tunnustuksen ennakkoluulottomasta, tuloksellisesta ja näkyvästä yhteistyöstä vapaaehtoisen maanpuolustuksen ja Puolustusvoimien ja kanssa.

Jaakko Avikainen

Jukurien liigamiehistön pelaaja Ville Hyvärinen ja toimitusjohtaja Pasi Kautonen luovuttivat marraskuussa teemapaidan Karjalan prikaatin apulaiskomentajalle eversti Arto Ikoselle

Mikkelin Jukureille on myönnetty Vuoden maanpuolustusteko 2018 -tunnustuspalkinto, tiedottaa Suomen Reserviupseeriliitto.

Jukurit saa tunnustuksen ennakkoluulottomasta, tuloksellisesta ja näkyvästä yhteistyöstä vapaaehtoisen maanpuolustuksen ja Puolustusvoimien ja kanssa.

Yhteistyö on sisältänyt muun muassa joukkueelle räätälöidyt vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen harjoituksen ja ammuntapäivän sekä veteraanien luona vierailun Kyyhkylän hoitokodissa.

— Jukureiden aktiivisuus ja yhteistyöhakuisuus on tuonut maanpuolustukselle paljon positiivista näkyvyyttä eri medioissa. Jukurit ovat hienosti toteuttaneet ”Maanpuolustus kuulu kaikille” -teemaa. Kiitos hyvästä yhteistyöstä ja näkyvyydestä kuuluu myös Puolustusvoimille ja Suur-Savon Reserviupseeripiirille, kiittää Suomen Reserviupseeriliiton puheenjohtaja Mikko Halkilahti tiedotteessa.

Jukurien toimitusjohtaja Pasi Kautonen kiittää Suur-Savon Reserviupseeripiiriä yhteistyöstä.

— Päämajakaupungin urheiluseurana koemmekin, että maanpuolustushengen lisäämisen eteen tehtävä työ on erityisen tärkeää.

Yhteistyön jatkumisesta on jo sovittu vuoteen 2021 saakka.

Jukurit pelaa tänään maastokuvioisissa asuissa

Palkinto luovutetaan perjantaina joulukuun 7. päivänä Mikkelissä pelattavassa liigaottelussa Jukurit – Ilves.

Ottelu pelataan Puolustusvoimat 100 vuotta -juhlaotteluna. Jukurien joukkue pelaa ottelun m05 -maastopukua jäljittelevissä peliasuissa.

Ottelussa käytetyt teemapaidat huutokaupataan. Tuotot ohjataan lyhentämättömänä vapaaehtoisen maanpuolustuksen hyväksi.

Luetuimmat